Social Media & Content

Social Media

Wil je voor je bedrijf aan de slag met social media, maar geen idee waar je moet beginnen?

Wij helpen bedrijven zich succesvol online te profileren. Daarbij kun je denken aan een goede website, of een vermelding op een andere pagina, maar minstens zo belangrijk zijn je vermeldingen op social media. Hierbij kun je onderscheid maken tussen de vermeldingen die je zelf plaatst, en vermeldingen die anderen over jouw bedrijf maken.

Hulp nodig met je social media?

Wil je een goede start maken, of nou eens orde op zaken stellen en je social media marketing serieus gaan aanpakken? Anno Morgen Marketing & Communicatie staat je bij. Wij geven online marketing advies, schrijven de beste SEO proof webteksten, maar zorgen ook dat je social media profielen up to date zijn en dat je netwerk groeit!

 

Social media monitoring

Social media monitoring is erg belangrijk. Zeker wanneer je bedrijf of organisatie een publiekelijk belang geniet, of een erg groot bereik heeft. Met behulp van social media monitoring tools, kun je in kaart brengen wat er gezegd wordt, door wie en in welke kringen deze ‘key personen’ zich bevinden. In welke netwerken, of delen van het land hebben mensen een bepaalde mening? Wat is het sentiment van de berichten die binnenkomen? En wat is het verschil in sentiment dat zichtbaar wordt na het posten van verschillende berichten? Deze informatie is zeer waardevol en leerzaam voor een groeiende organisatie.

Webcare

Een andere zeer belangrijke functie van social media monitoring tools, is webcare. Het beantwoorden van vragen, opmerkingen en klachten van klanten zijn met twitter of Facebook een feestje. Als je het tenminste goed doet. Als je het niet goed doet, dan kun je invullen wat het sentiment van de berichten over jouw bedrijf zal zijn.

Social media management

Social media management wordt makkelijker wanneer je gebruikt maakt van tools zoals Tweetdeck, Hootsuite, Meltwater, Coosto, Buzzcapture ea.. Hiermee maak je het beheren van bedrijfs profielen, het toekennen van rechten en het inplannen van berichten gemakkelijk en kun je een groot deel van de social media werkzaamheden automatiseren.