"Praktisch, concreet en uitvoerbaar". Dat is mijn motto.

Succesvol Online Profileren

Anno Morgen is opgericht in 2015. Vanuit mijn bedrijf help ik ondernemers hun verhaal en kernboodschap helder te maken en te vertalen naar krachtige teksten, campagnes, marketingmaterialen, webpagina’s, blogs en andere content.

Ik houd van een pragmatische aanpak en een praktische insteek. Dus geen dure plannen die in de praktijk nooit uitvoerbaar zullen zijn. Ik kijk naar de wensen van mijn klanten, de doelen en de middelen, en daarop baseer ik mijn advies en/of plan. Dit werkt fijn, want zowel de klant als ikzelf zien dat de plannen tot uitvoering kunnen worden gebracht, en dat levert resultaten op!

Krachtige Teksten

KrachtigeTeksten is een handelsnaam van Anno Morgen Marketing & Communicatie. Iedere ondernemer maakt weleens een uitstapje. Sommigen succesvoller dan anderen. KrachtigeTeksten.nl was een zeer succesvol uitstapje, of eigenlijk meer ‘een blijvertje’ :), Daarom blijft dit merk actief en kunt u mij ook vinden op KrachtigeTeksten.nl.  

Meer dan 15 jaar ervaring

Met met dan 15 jaar ervaring op het gebied van marketing, communicatie, copywriting en SEO, durf ik iedere uitdaging aan. Oók in uw branche! 

Professioneel

Professioneel advies, op maat gemaakt voor uw organisatie. Dat kunt u van mij verwachten.

Flexibel

Ik ben flexibel inzetbaar. Wilt u opschalen? Geen probleem. Ik werk met diverse collega’s in het vakgebied dus continuïteit is gegarandeerd.

Ervaren

Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van communicatie en marketing, ben ik ervan overtuigd dat ik uw bedrijf verder kan helpen.

Wat klanten zeggen

Duidelijk, goed en snel.

★★★★★
Linda heeft mijn teksten tot een duidelijke en goed leesbaar geheel gemaakt. Ze werkt snel en de service is top. Dank je wel Linda!! – Leevrij
Leevrij

Uitstekende productbeschrijvingen

★★★★★
Heel erg tevreden met het resultaat van krachtigeteksten.nl. Zij hebben 4 unieke productbeschrijvingen voor mij gemaakt, volledig SEO. Zeker een aanrader om deze partij te benaderen als je je productbeschrijvingen wilt uitbesteden.
Victor Smit

Snel, mooi en zeer krachtige tekst!

★★★★★
Snel, mooi en zeer krachtige tekst! Ik wist eerst eigelijk niet wat ik kon verwachten, ik had al wat teksten bedacht en getypte maar het schoot gewoon niet op. Ik denk ik laat dat gewoon iemand anders doen want het kost mij gewoon veels te veel tijd, tijd die ik er niet voor over heb. Die iemand was Linda! Ze zegt geef me maar een paar steekwoorden en dan komt het goed. Dat heb ik gedaan, de tekst die ze me terug stuurde is echt sterkt en gewoon perfect! Heb er niks aan hoeven te veranderen het was in 1 woord goed! Waar zij een uur over deed zou ik een week over doen en dan had ik het bij lange na niet zo goed! Zij is erg goed! Ze heeft het binnen 2 dagen geleverd en is niet duur! Als ik weer wat heb kom ik zeker bij je terug! Nogmaals bedankt! – RSH Design
RSH Design

 

Contact

Anno Morgen Marketing & Communicatie

Boomstede 636, 3608 BR Maarssen
E-mail: info@KrachtigeTeksten.nl
Tel. 0346 – 756 623

KVK: 63687151 
BTW-nr: NL002006538B12

KrachtigeTeksten.nl is een handelsnaam van Anno Morgen Marketing & Communicatie.