"Wij vertalen verhalen naar krachtige teksten en content"

Succesvol Online Profileren

In 2015 heb ik Anno Morgen Marketing & Communicatie opgericht. Ik help ondernemers hun verhaal en kernboodschap helder te maken en te vertalen naar een krachtige communicatie- of marketingstrategie, krachtige teksten, ‘SEO-proof’ webpagina’s, blogs, artikelen en andere content.

Anno Morgen Aanpak:

  • Tot de kern komen door te luisteren en scherpe vragen te stellen.
  • Uitvoerbare strategieën en plannen maken, passend bij uw organisatie.
  • Sturen op resultaten en data en zoveel mogelijk automatiseren en inzichtelijk maken.

Voor iedere branche en alle soorten bedrijven

U kunt voor alle soorten teksten bij ons terecht. Van webteksten tot brochures en uw social media content. Wij maken van enkele steekwoorden al een krachtige tekst, mission statement of een presentatie.

100% SEO Proof website teksten en blogs op maat

Wij schrijven voor uw bezoekers én voor zoekmachines. Daarmee maakt u meer kans op een hoge positie in de zoekresultaten. We leveren meta descriptions en 'headings' of html-code altijd mee.

Heldere teksten, to the point en lekker leesbaar

Wij vertalen warrige of onsamenhangende verhalen of teksten tot een krachtig en duidelijk geheel. Door scherpe vragen te stellen helpen wij u bij het formuleren en uitdragen van úw verhaal!

Wat klanten zeggen

Blog

★★★★★
Linda heeft een zeer nuttige blog geschreven voor mijn website scheherazad.nl. Naast geweldige bloginhoud bevat het ook alle informatie over SEO en lettertypen. Bedankt, Tahani
Scheherazad

Snel, mooi en zeer krachtige tekst!

★★★★★
Snel, mooi en zeer krachtige tekst! Ik wist eerst eigelijk niet wat ik kon verwachten, ik had al wat teksten bedacht en getypte maar het schoot gewoon niet op. Ik denk ik laat dat gewoon iemand anders doen want het kost mij gewoon veels te veel tijd, tijd die ik er niet voor over heb. Die iemand was Linda! Ze zegt geef me maar een paar steekwoorden en dan komt het goed. Dat heb ik gedaan, de tekst die ze me terug stuurde is echt sterkt en gewoon perfect! Heb er niks aan hoeven te veranderen het was in 1 woord goed! Waar zij een uur over deed zou ik een week over doen en dan had ik het bij lange na niet zo goed! Zij is erg goed! Ze heeft het binnen 2 dagen geleverd en is niet duur! Als ik weer wat heb kom ik zeker bij je terug! Nogmaals bedankt! – RSH Design
RSH Design

Uitstekende productbeschrijvingen

★★★★★
Heel erg tevreden met het resultaat van krachtigeteksten.nl. Zij hebben 4 unieke productbeschrijvingen voor mij gemaakt, volledig SEO. Zeker een aanrader om deze partij te benaderen als je je productbeschrijvingen wilt uitbesteden.
Victor Smit

 

Contact

Anno Morgen Marketing & Communicatie

Telefoonnummer: 0346 – 756 623
E-mailadres: info@anno-morgen.nl

Boomstede 636, 3608 BR Maarssen (alleen op afspraak)

KVK: 63687151
BTW: NL002006538B12