Marketingbureau inhuren?

Ik help u om uw marketingactiviteiten te ontwikkelen en op te zetten, ondersteun uw marketingafdeling of neem uw marketingactiviteiten geheel uit handen. Van marketingadvies en -strategie tot de dagelijkse uitvoering van activiteiten. 

Marketingbureau Anno Morgen

Marketingadvies en -strategie

Wilt u meer nieuwe klanten? En meer bekendheid en zichtbaarheid creëren? Of wilt u weten hoe de laatste marketingontwikkelingen van toepassing kunnen zijn op uw organisatie? Neem dan contact op met Anno Morgen Marketing & Communicatie.

Uitvoering van marketingactiviteiten

Ik ondersteun u bij het uitvoeren van uw marketingwerkzaamheden, of neem de gehele uitvoering uit handen. Denk aan campagnes, social media marketing, online advertising en e-mailings/nieuwsbrieven. Ik ondersteun daar waar u hulp nodig hebt.

Teksten, webteksten en SEO

Ik ben tekstschrijver en schrijf krachtige SEO-proof webteksten die de juiste indruk maken op uw bezoekers. U kunt voor alle soorten teksten bij mij terecht; van webtekst tot brochuretekst, en van producttekst tot offerte, blog of artikel. Ik schrijf vanuit uw bedrijf, in úw stijl.

Communicatie

Ik ondersteun zzp-ers en kleine en middelgrote bedrijven op het gebied van communicatie. Zowel intern als extern. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen en uitvoeren van een communicatieplan, social media en community management en allerhande bedrijfscorrespondentie.


Vooruitstrevend maar pragmatisch.

Vanuit mijn bedrijf Anno Morgen Marketing & Communicatie, help ik bedrijven om zich succesvol online te profileren. Ik adviseer, ondersteun en help uw bedrijf op een pragmatische en praktische manier verder!

Waarom Anno Morgen?

Meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van (online) marketing, communicatie en tekst

Uw eigen marketingspecialist, maar zonder personeelskosten of contract. Gewoon op uurbasis, wel zo prettig

Flexibel inzetbaar

Betrouwbaar en professioneel: continuïteit is gewaarborgd

Altijd een eerlijk tarief, en transparante afspraken. Geen verrassingen achteraf. 

 

Wat klanten zeggen

Blij mee!

★★★★★
Blij mee! De teksten snel geleverd , de communicatie verliep vlot en probleemloos. Zeker een aanrader!
Joanne, Sensolife

Snel, mooi en zeer krachtige tekst!

★★★★★
Snel, mooi en zeer krachtige tekst! Ik wist eerst eigelijk niet wat ik kon verwachten, ik had al wat teksten bedacht en getypte maar het schoot gewoon niet op. Ik denk ik laat dat gewoon iemand anders doen want het kost mij gewoon veels te veel tijd, tijd die ik er niet voor over heb. Die iemand was Linda! Ze zegt geef me maar een paar steekwoorden en dan komt het goed. Dat heb ik gedaan, de tekst die ze me terug stuurde is echt sterkt en gewoon perfect! Heb er niks aan hoeven te veranderen het was in 1 woord goed! Waar zij een uur over deed zou ik een week over doen en dan had ik het bij lange na niet zo goed! Zij is erg goed! Ze heeft het binnen 2 dagen geleverd en is niet duur! Als ik weer wat heb kom ik zeker bij je terug! Nogmaals bedankt! – RSH Design
RSH Design

Uitstekende productbeschrijvingen

★★★★★
Heel erg tevreden met het resultaat van krachtigeteksten.nl. Zij hebben 4 unieke productbeschrijvingen voor mij gemaakt, volledig SEO. Zeker een aanrader om deze partij te benaderen als je je productbeschrijvingen wilt uitbesteden.
Victor Smit

 

Mogelijkheden

  • Eenmalig marketingadvies inwinnen
  • Een uitgebreid marketingplan laten maken
  • Marketing volledig uitbesteden
  • Commerciële teksten laten schrijven
  • Ondersteuning bij bedrijfscommunicatie
  • PR uitbesteden
  • Marketing uitbesteden
  • Communicatie uitbesteden
  • Teksten laten schrijven

Contact

Anno Morgen Marketing & Communicatie

Boomstede 636, 3608 BR Maarssen
E-mail: info@anno-morgen.nl
Tel. 0346 – 756 623

KVK: 63687151 
BTW-nr: NL002006538B12

KrachtigeTeksten.nl is een handelsnaam van Anno Morgen Marketing & Communicatie. 

Marketingbureau voor advies & uitvoering. , praktisch en uitvoerbaar.