Communicatie bureau inhuren?

Ik ondersteun het management of de communicatie-verantwoordelijke binnen uw bedrijf, bij het opzetten en/of uitvoeren van een effectieve communicatiestrategie. Dit doe ik voor zowel interne als externe communicatie-uitdagingen.

Communicatie bureau Anno Morgen

Communicatie advies en communicatie strategie

Ik geef ondernemers concreet communicatie-advies, dat in de praktijk goed uitvoerbaar is. Ik houd rekening met capaciteit en budget, zodat u zeker weet dat u een praktisch en uitvoerbaar communicatieplan in handen krijgt.


Uitvoering van communicatie werkzaamheden

Ik ondersteun u bij de uitvoering van uw communicatie werkzaamheden. Denk hierbij aan het onderhouden van uw website en social media, het maken van e-mailings en nieuwsbrieven, bedrijfscorrespondentie of een informatiecampagne.

Tekst & content

Ik ben gespecialiseerd in SEO-webteksten, maar u kunt bij mij terecht voor alle soorten teksten. Van informatieve teksten tot commerciële stukken. Denk bijvoorbeeld aan websiteteksten, brochureteksten, brieven, offertes, aanbestedingsteksten en speeches. Ook voor het redigeren van teksten en grondige spelling- en grammaticacontrole bent u bij mij aan het juiste adres.

Marketing- communicatie

Heeft u een commerciële uitdagingen waar u hulp bij kunt gebruiken? Ik voorzie u van marketingadvies, een compleet marketingplan, of ik voer uw marketingactiviteiten voor u uit. Van A tot Z! Denk hierbij aan het ontwikkelen en uitvoeren van marketing- een social media campagnes, het maken en publiceren van artikelen en blogs, en online advertenties.

Concreet, praktisch én uitvoerbaar advies.

Heeft u een communicatievraagstuk? Of wilt u ondersteuning bij dagelijkse werkzaamheden of een project? Neem dan contact op met Anno Morgen Marketing & Communicatie.

Waarom Anno Morgen?

Meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van communicatie, marketing en tekstschrijven

Een vaste communicatieprofessional die voor u aan de slag gaat

Flexibel inzetbaar

Betrouwbaar en professioneel: continuïteit is gewaarborgd

Altijd een eerlijk tarief, en transparante afspraken. Geen verrassingen achteraf

 

Wat klanten zeggen

Uitstekende productbeschrijvingen

★★★★★
Heel erg tevreden met het resultaat van krachtigeteksten.nl. Zij hebben 4 unieke productbeschrijvingen voor mij gemaakt, volledig SEO. Zeker een aanrader om deze partij te benaderen als je je productbeschrijvingen wilt uitbesteden.
Victor Smit

Snel, mooi en zeer krachtige tekst!

★★★★★
Snel, mooi en zeer krachtige tekst! Ik wist eerst eigelijk niet wat ik kon verwachten, ik had al wat teksten bedacht en getypte maar het schoot gewoon niet op. Ik denk ik laat dat gewoon iemand anders doen want het kost mij gewoon veels te veel tijd, tijd die ik er niet voor over heb. Die iemand was Linda! Ze zegt geef me maar een paar steekwoorden en dan komt het goed. Dat heb ik gedaan, de tekst die ze me terug stuurde is echt sterkt en gewoon perfect! Heb er niks aan hoeven te veranderen het was in 1 woord goed! Waar zij een uur over deed zou ik een week over doen en dan had ik het bij lange na niet zo goed! Zij is erg goed! Ze heeft het binnen 2 dagen geleverd en is niet duur! Als ik weer wat heb kom ik zeker bij je terug! Nogmaals bedankt! – RSH Design
RSH Design

Duidelijk, goed en snel.

★★★★★
Linda heeft mijn teksten tot een duidelijke en goed leesbaar geheel gemaakt. Ze werkt snel en de service is top. Dank je wel Linda!! – Leevrij
Leevrij

 

Mogelijkheden

  • Eenmalig advies inwinnen
  • Een uitgebreid plan laten maken
  • Communicatiewerkzaamheden laten uitvoeren
  • Teksten laten schrijven
  • Bestaande teksten laten herschrijven
  • Marketingadvies en/of marketing uitbesteden
  • Zoekmachineoptimalisatie laten uitvoeren
  • Teksten laten herschrijven of redigeren

Contact

Anno Morgen Marketing & Communicatie

Boomstede 636, 3608 BR Maarssen
E-mail: info@anno-morgen.nl
Tel. 0346 – 756 623

KVK: 63687151 
BTW-nr: NL002006538B12

KrachtigeTeksten.nl is een handelsnaam van Anno Morgen Marketing & Communicatie. 

Communicatiebureau voor advies & uitvoering. , praktisch en uitvoerbaar.